Mila Story
Entries About Links Stuff Credits




selamat hari raya :)
Friday, September 2, 2011 | 5:24 AM | 0 comments

                                   asalamualaikum semua :)
   hye , ape khabar ? sihat tak ? saje jhee na tunjok blog nii kat semue . sebab nyee na buad special sikit . lain dari yang lain . hehe . belom lambat lagi kan na wish happy eid  kat semue . bile da tengok blog mila  nii jangan comment ape-2 tau . ta lawa ponn . . TAPI ! bile da tengok terungkai lhaa segale rahsie . kan kan ?  hehe :))

                                  okay lhaa sekarang kite start our story di pagi raye kat kuantan nii . macam biase lhaa makanan biase yang dihidangkan . soto . da tadhe makanan lain da . jemu pon ade jugak , BTW ! mak su ade tambah lagi makanan di pagi raye . NASI MINYAK JOHOR . hmm . sedaap sangat sangat . biase lhaa siape yang tolong buad kan kalau bukan anak mak nii . tapi kejap jhee sebab kene jage anak bongsu die yang comel tuu . (muhammad hariz iman) kat bawah nii pic die :0

                         comel kan ? macam sepupu die . . haha .okay okay sambong balik . di pagi raye macam biase lhaa bersiap lawa lawa na pergi beraye . dapat 5*.** jhee tau tahon nii . al-maklom lhaa ayat orang tue tue 'da besar' . hm tahu da . . lepas collect duet raye pergi ke tanah perkuburan orang islam (kubur tok) bace yassin . balik dari kubur basoh kaki n tangan . teros jhee p raye kat depan n sebelah rumah . . raye 2 rumah jhee cukop lhaa bersame makcik tersayang (maksu) . .

                        so far ramai jugak lhaa datang raye rumah wan . sebab na rase soto tok kowd ? sedap sangat ke ? huhu . penad sangat makan sampai terlentang atas katil .(tertido jhee lhaa)  hehe . raye ta berape na meriah sangat sebab nye ramai insan yang tiade . . mak n mak ngah . huhu . .tuu jhee lha story di pagi raye . tadhe ape ponn yang na dicerite kan . rye ta meriah .  . n paling penting mila puase full tahon nii . hehe


                      sekarang part na ucap kan SELAMAT HARI RAYE AIDILFITRI , MAAF ZAHIR DAN BATIN untuk semue family yang dekat selangor tuu . sorry ta dapat beraye disane . paham paham jhee condition macam mane . mila pon da na exam nii . doa kan my success tau ? hehe . di atas kesempatan nii mila na mintak ampun dan maap dari hujung rambot sampai lhaa hujung kaki nii kalau ade buad silap since mila dilahirkan sampai lhaa da anak dare macam nii . . sorry eyh kalau ade dose dose silam . . makan satay tuu jangan lupe orang kat sini . . hehe . p/s : mak yang kat atas tuu gambar menantu mak ! hehe (guraugurau)
k lhaa sampai disini jhee lhaa ucapan di malam yang mulie nii . . kirim salam kat semue okay ? selamat hari raye aidilfitri . maaf zahir dan batin .            
sekumpulan anak anak dare . hehe


anak omak yang senged tuu . haha (guraugurau)

haa nii , si nakal dan si degil yang suke lawan cakap (irfan)


haa nii anak dare mak . hehe macam datin ta ?


sorry lhaa pic ayah tadhe lhaa pulak . .okay we stop until  here . sorry 4 everything okay ? salam sayang daripade sobri n family . asalamualikum . papay :))
coretan gadis kidal : nurul shamila binti mohd sobri






              papay <3 . .


Older Post | Newer Post
Shamila!


My name is Mila.Welcome to my kingdom.

Shout