Mila Story
Entries About Links Stuff Credits




::Dapat teknik::
Friday, December 30, 2011 | 9:39 AM | 1 comments
Wink wink. Hari terakhir 2011 mila dapat goodnews tau. Nak menangis rasa nya bila dapat tahu mila dapat teknik. Auww ;) Mama suka nya . Tapi sedih kowd kalau memang ayah suruh masok teknik. Kena pisah dengan kawan kawan. Tapi memang dah suruh pun. What must i do. Jangan lawan cakap mak ayah. Tak sanggup pisah dengan kawankawan yang kenal lebih dari 2 tahun tuu. LYNN ZIRAH SOFEA FAHRIN FARAH.  Hey! Ingat sampai korang mati kay aku NURUL SHAMILA BINTI MOHD SOBRI huu sayang korang so fucking damn much la weii. Aku takkan bahagia kalau korang takde disisi. ILYSM
Nii bukti tau ;)

Older Post | Newer Post
Shamila!


My name is Mila.Welcome to my kingdom.

Shout