Mila Story
Entries About Links Stuff Credits




HAPPY NEW YEAR GUYS ;D
Saturday, December 31, 2011 | 6:20 AM | 2 comments
Assalamualaikum. Saja je nak buad entry nii. Al-maklom lah berapa jam je lagi mila dah FORM4 then lagi setahun SPM pulak. Cepat nye mase berjalan kan? Alahaii. Satu lagi hari nii jugaklah last mila digelar pelajar SMK Muadzam Shah. 9hb Januari mila dah digelar sebagai pelajar SMV Kuantan. Sedihnye nak tinggalkan 2011 yang penuh memori suke duke mila selame nii. Especially bile bersame mereke tersayang. Sayang bohh nak tinggal korang. Ape pun yang terjadi mila takkan pernah lupe korang dunie akhirat kay? Taknak sedih sedih bile dapat tau mila memang betul betul sekolah tu. Ayah mila dah ade kerja untuk mila dalam jurusan elektrik tu patot lah die berie suruh mila pergi situ. Jangan risau kay sayang sayang mila sekalian even kite berpisah pun mila tetap keep in touch dengan korang. Okay lah kite terus kan entry nii. Mila nak ucap HAPPY NEW YEAR kat korang semua. Hey mila sayang korang sangat sangat tau. Bukan senang nak dapat kawan yang sekepale. Tapi adat lah tuu setiap pertemuan ade perpisahan. Kan? Sampaikan salam sayang mila kat diorang semue. Nii gambar terakhir bagi tahun 2011. Baru lepas mandi tadi. HEHE
Nahh. Jangan kutok. Dushh kang :p

Huduh nye kawan korang :D

Mila nak mintak maaf kay kat korang andai nye mila ade buad salah kat korang. Dari hujung rambut sampai lah hujung kaki. SUMPAH! Mila sayang korang sangat sangat. Mila tak sanggup nak pisah dengan korang. Especially LYNN ZIRAH PIEYA FAHRIN FARAH kite kawan dah lame weii. Maybe nii takdir kite. Kat sane korang takecare tauu. Paling penting jangan gaduh gaduh. Untuk adik kesayangan mila pulak Nadirah Sabar kaka sayang nad sihh. Takde dah gossip gossip lepas nii. Sorry kaka tak dapat teman nad stay-up. Tapi ingat ye dik. Jangan lupe study tau. Kaka pasang spy. Nanti kalau ade masalah dengan katang adik calling calling kaka. Kaka sentiase ade untuk adik. ILYSM. Kiss sikikk *mmuahhhhx. Happy New Year tau. Moge korang ade azam korang sendiri kay

Lastly for my HUBBY tersayang. Ayg sayang b sangat sangat. Nahh ayg jauh dengan b bukan nye bermaksod b bebas dari tahanan singe betine. B jangan nak mengada ngada  mengorat sana sini kay. Opss okay. Ayg tau jawapan b (takde makne nye ayg b nak gatal. Ayg je cukup lah) HEHE :) betol tak sayang? Ayg tau dah dialog mucuk ayg nii. Weii gendut sayang sangat lah kat awak. Nanti kalau ayg balik rumah ayg pegi MUADZAM b teman ayg lawat diorang tau. Jangan bantah. Dussshh kang. Apepun yang terjadi ayg nak b tau b lah segala-galanya dalam hidup ayg.  Takcaye boleh bla. Kalau caye meyy sini nak pelok+kiss *mmmmuaaahhhh. hmm alahaii gendut. Sayang nye lah.
Okay sekarang imagine kan imej ciuman nii terbalik (mila yang cium hubby tersayang) Sweet tak? Dah jangan jealous ;)

PESANAN-PESANAN TERAKHIR:
LYNN---->
  • Jangan nakal nakal tau. Kau belajar rajin rajin. SPM nii aku nak kau dapat tinggi lagi. Buktikan kite boleh.
  • Takpayah couple lah sayang. Buang mase je. Ape ape pun aku sayang kau sangat sangat
ZIRAH--->
  • Ambik sains. Kau kene pk mase depan jugak. At least kau boleh lagi jumpe lynn dengan pieya ayin. Aku nii terkontang kanting sorang sorang kat kuantan.
  • Jage alep kay. Jangan nak curang curang dah. Aku sayang kau. Dari kecik aku kenal kau sayang. Jagadiri tau.
PIEYA--->
  • Sayang aku sorang nii. Jangan merajok dah dengan aku. Aku kene pegi jugak. Mase depan aku. Nanti kalau ade pape text aku kay?
  • Kau jangan nak mengade ngade tinggal lynn zirah ayin lagi ae?Aku tumbok kau. Ingat tuu. Even aku sokmo gaduh dengan kau tapi aku nak kau tau yang aku sayang kau sangat sangat.
FAHRIN--->
  • Kau jangan fly fly dah aku takde nii. Teroskan perniagaan kau tuu kay?
  • Aku sayang kau. SPM bagi yang terbaik tau
FARAH--->
  • Kau jangan rindu aku tau. Nanti susah aku. Hehe.
  • Aku sayang kau dunie akhirat.
NAD---> 
  • Goodluck PMR. Buad yang terbaik. Kaka sayang adik
  • Nanti kirim salam semue ye? Jagadiri :)
HUBBY--->
  • Okay mucuk nii punye dalam mesej jelah. kat sini umum lah sayang. HEHE
STUDENT M3--->
  • Korang jagadiri kay? Yang mane pindah tuu. Keep in touch lah. Aku sentiase doakan korang.
  • Do the best SPM. Aku sayang korang sampai mati. 
Salam terakhir dari mila untuk korang semue kay. ILYSM. Kbabaii :O




Older Post | Newer Post
Shamila!


My name is Mila.Welcome to my kingdom.

Shout