Mila Story
Entries About Links Stuff Credits




Taknak sekolah!
Thursday, December 29, 2011 | 4:08 AM | 1 comments
Ey. Seriously malas nya nak sekolah. Kalau boleh hari ni jugak nak kahwin. Tapi ada ke yang nak masok meminang? HAHA. Al-maklumlah mila taklawa macam korang ataupun gf korang sendiri tunang ke apa ke. Kan? Hehe. Malas malas pun tadi mila try jugak pakai tudung sekolah. Nak try je mana lah tahu kowd mila dah takpandai pakai tudung sekolah kan? Maklumlah lepas PMR hari tu berapa lama mila ponteng. Kat rumah freehair je. Actually seronok ada sedih pun ada kalau sekolah bukak nanti. Terpaksa tinggalkan SHAH AZRAYMIE sayang. Its okay tinggal lagi 2 tahun. Lepas tuu ikat. HAHA. Nothing to say lah thats all kowd. Babaii
Sumpah cakap. Huduh kan? HEHE

Older Post | Newer Post
Shamila!


My name is Mila.Welcome to my kingdom.

Shout