Mila Story
Entries About Links Stuff Credits




Kenangan bersama korang
Friday, January 6, 2012 | 5:55 AM | 0 comments


Haii korang. Apa khabar semua? Hope korang sihat la kan. Aku rindu korang sangat sangat wehh. Sumpah cakap. Kalau boleh nak ulang balik yang kenangan tahun tahun lepas tu. Tapi ape kan daya kan. Tahniah la kat korang yang mane dapat kelas sains tu. Belajar rajin rajin tau. Comel tak budag kat atas nii? Dengar la muzik tuu dulu baru bace post nii. HEHE. Aku rindu kat korang terutame membe membe aku zirah lynn pieya ayin farah tiap mase aku teringat kat korang. Korang teringat kat aku tak? Aku ingat nak buad post nii nanti tapi takod tak sempat je. Nanti free text la aku. Tapi kalau aku takreply mean aku takbalik or takde kredit tau. Bukan sombong. Yang mane ingat aku keep in touch la ae? HEHE To all guys: FARED ALEP HASIP AMIN ADAM MEGAT AYIE HAZRIN FUAD ROSMAN NIZAM DEKMAT aku nak mintak maaf kat koran dunie akhirat tau. Belajar rajin rajin. Jangan lupe aku pulak. Keep in touch yaww. Yang mane kamcing dengan aku tuu raye datang rumah tau. Aku doakan kejayaan korang. Rindu kowd aku kat korang semue. Jagadiri tau.

To gegirl pulak; ZIRAH AYIN PIEYA LYNN FARAH SYUHADA AFZAN WANI AINI ERNA BIEYHA SYA TEYHA aku sayang korang sihh. Jangan lupe aku pulak. Dah berpisah kelas tu jangan nak sombong pulak. Aku dussssh kang. Aku nak mintak maaf kat korang kalau aku ade buad salah since kite kenal daripade tahun 2009. Rindu nak gaduh dengan korang lagi. Jangan marah aku tau sebab pindah. Sedih aku. Ape ape pun aku sayang korang. Mai la terjah gambar kat bawah ni. Kenangan dengan korang.










Okay tuu jela kowd. Sorry for everything kay. Sayang korang :O

Older Post
Shamila!


My name is Mila.Welcome to my kingdom.

Shout