Mila Story
Entries About Links Stuff Credits




Kenangan bersama korang
Friday, January 6, 2012 | 5:55 AM | 0 comments


Haii korang. Apa khabar semua? Hope korang sihat la kan. Aku rindu korang sangat sangat wehh. Sumpah cakap. Kalau boleh nak ulang balik yang kenangan tahun tahun lepas tu. Tapi ape kan daya kan. Tahniah la kat korang yang mane dapat kelas sains tu. Belajar rajin rajin tau. Comel tak budag kat atas nii? Dengar la muzik tuu dulu baru bace post nii. HEHE. Aku rindu kat korang terutame membe membe aku zirah lynn pieya ayin farah tiap mase aku teringat kat korang. Korang teringat kat aku tak? Aku ingat nak buad post nii nanti tapi takod tak sempat je. Nanti free text la aku. Tapi kalau aku takreply mean aku takbalik or takde kredit tau. Bukan sombong. Yang mane ingat aku keep in touch la ae? HEHE
Read more »
HAPPY NEW YEAR GUYS ;D
Saturday, December 31, 2011 | 6:20 AM | 2 comments
Assalamualaikum. Saja je nak buad entry nii. Al-maklom lah berapa jam je lagi mila dah FORM4 then lagi setahun SPM pulak. Cepat nye mase berjalan kan? Alahaii. Satu lagi hari nii jugaklah last mila digelar pelajar SMK Muadzam Shah. 9hb Januari mila dah digelar sebagai pelajar SMV Kuantan. Sedihnye nak tinggalkan 2011 yang penuh memori suke duke mila selame nii. Especially bile bersame mereke tersayang. Sayang bohh nak tinggal korang. Ape pun yang terjadi mila takkan pernah lupe korang dunie akhirat kay? Taknak sedih sedih bile dapat tau mila memang betul betul sekolah tu. Ayah mila dah ade kerja untuk mila dalam jurusan elektrik tu patot lah die berie suruh mila pergi situ. Jangan risau kay sayang sayang mila sekalian even kite berpisah pun mila tetap keep in touch dengan korang. Okay lah kite terus kan entry nii. Mila nak ucap HAPPY NEW YEAR kat korang semua. Hey mila sayang korang sangat sangat tau. Bukan senang nak dapat kawan yang sekepale. Tapi adat lah tuu setiap pertemuan ade perpisahan. Kan? Sampaikan salam sayang mila kat diorang semue. Nii gambar terakhir bagi tahun 2011. Baru lepas mandi tadi. HEHE
Nahh. Jangan kutok. Dushh kang :p

Huduh nye kawan korang :D

Mila nak mintak maaf kay kat korang andai nye mila ade buad salah kat korang. Dari hujung rambut sampai lah hujung kaki. SUMPAH! Mila sayang korang sangat sangat. Mila tak sanggup nak pisah dengan korang. Especially LYNN ZIRAH PIEYA FAHRIN FARAH kite kawan dah lame weii. Maybe nii takdir kite. Kat sane korang takecare tauu. Paling penting jangan gaduh gaduh. Untuk adik kesayangan mila pulak Nadirah Sabar kaka sayang nad sihh. Takde dah gossip gossip lepas nii. Sorry kaka tak dapat teman nad stay-up. Tapi ingat ye dik. Jangan lupe study tau. Kaka pasang spy. Nanti kalau ade masalah dengan katang adik calling calling kaka. Kaka sentiase ade untuk adik. ILYSM. Kiss sikikk *mmuahhhhx. Happy New Year tau. Moge korang ade azam korang sendiri kay

Lastly for my HUBBY tersayang. Ayg sayang b sangat sangat. Nahh ayg jauh dengan b bukan nye bermaksod b bebas dari tahanan singe betine. B jangan nak mengada ngada  mengorat sana sini kay. Opss okay. Ayg tau jawapan b (takde makne nye ayg b nak gatal. Ayg je cukup lah) HEHE :) betol tak sayang? Ayg tau dah dialog mucuk ayg nii. Weii gendut sayang sangat lah kat awak. Nanti kalau ayg balik rumah ayg pegi MUADZAM b teman ayg lawat diorang tau. Jangan bantah. Dussshh kang. Apepun yang terjadi ayg nak b tau b lah segala-galanya dalam hidup ayg.  Takcaye boleh bla. Kalau caye meyy sini nak pelok+kiss *mmmmuaaahhhh. hmm alahaii gendut. Sayang nye lah.
Okay sekarang imagine kan imej ciuman nii terbalik (mila yang cium hubby tersayang) Sweet tak? Dah jangan jealous ;)

PESANAN-PESANAN TERAKHIR:
LYNN---->
  • Jangan nakal nakal tau. Kau belajar rajin rajin. SPM nii aku nak kau dapat tinggi lagi. Buktikan kite boleh.
  • Takpayah couple lah sayang. Buang mase je. Ape ape pun aku sayang kau sangat sangat
ZIRAH--->
  • Ambik sains. Kau kene pk mase depan jugak. At least kau boleh lagi jumpe lynn dengan pieya ayin. Aku nii terkontang kanting sorang sorang kat kuantan.
  • Jage alep kay. Jangan nak curang curang dah. Aku sayang kau. Dari kecik aku kenal kau sayang. Jagadiri tau.
PIEYA--->
  • Sayang aku sorang nii. Jangan merajok dah dengan aku. Aku kene pegi jugak. Mase depan aku. Nanti kalau ade pape text aku kay?
  • Kau jangan nak mengade ngade tinggal lynn zirah ayin lagi ae?Aku tumbok kau. Ingat tuu. Even aku sokmo gaduh dengan kau tapi aku nak kau tau yang aku sayang kau sangat sangat.
FAHRIN--->
  • Kau jangan fly fly dah aku takde nii. Teroskan perniagaan kau tuu kay?
  • Aku sayang kau. SPM bagi yang terbaik tau
FARAH--->
  • Kau jangan rindu aku tau. Nanti susah aku. Hehe.
  • Aku sayang kau dunie akhirat.
NAD---> 
  • Goodluck PMR. Buad yang terbaik. Kaka sayang adik
  • Nanti kirim salam semue ye? Jagadiri :)
HUBBY--->
  • Okay mucuk nii punye dalam mesej jelah. kat sini umum lah sayang. HEHE
STUDENT M3--->
  • Korang jagadiri kay? Yang mane pindah tuu. Keep in touch lah. Aku sentiase doakan korang.
  • Do the best SPM. Aku sayang korang sampai mati. 
Salam terakhir dari mila untuk korang semue kay. ILYSM. Kbabaii :O



::Dapat teknik::
Friday, December 30, 2011 | 9:39 AM | 1 comments
Wink wink. Hari terakhir 2011 mila dapat goodnews tau. Nak menangis rasa nya bila dapat tahu mila dapat teknik. Auww ;) Mama suka nya . Tapi sedih kowd kalau memang ayah suruh masok teknik. Kena pisah dengan kawan kawan. Tapi memang dah suruh pun. What must i do. Jangan lawan cakap mak ayah. Tak sanggup pisah dengan kawankawan yang kenal lebih dari 2 tahun tuu. LYNN ZIRAH SOFEA FAHRIN FARAH.  Hey! Ingat sampai korang mati kay aku NURUL SHAMILA BINTI MOHD SOBRI huu sayang korang so fucking damn much la weii. Aku takkan bahagia kalau korang takde disisi. ILYSM
Nii bukti tau ;)
Taknak sekolah!
Thursday, December 29, 2011 | 4:08 AM | 1 comments
Ey. Seriously malas nya nak sekolah. Kalau boleh hari ni jugak nak kahwin. Tapi ada ke yang nak masok meminang? HAHA. Al-maklumlah mila taklawa macam korang ataupun gf korang sendiri tunang ke apa ke. Kan? Hehe. Malas malas pun tadi mila try jugak pakai tudung sekolah. Nak try je mana lah tahu kowd mila dah takpandai pakai tudung sekolah kan? Maklumlah lepas PMR hari tu berapa lama mila ponteng. Kat rumah freehair je. Actually seronok ada sedih pun ada kalau sekolah bukak nanti. Terpaksa tinggalkan SHAH AZRAYMIE sayang. Its okay tinggal lagi 2 tahun. Lepas tuu ikat. HAHA. Nothing to say lah thats all kowd. Babaii
Sumpah cakap. Huduh kan? HEHE
Sumpah! Aku sayang dia
Wednesday, December 28, 2011 | 9:15 AM | 0 comments
Nahh. Tuu boyfie mila seriously mila sayang gila b*b* kat dia. Hanya ALLAH je yang tahu perasaan mila kat hubby tersayang ney. Tapi mila taktahu lah kekal atau tak dengan dia. Tapi jangan pelik lah kay andai nya satu hari nanti korang dapat tahu sorang wanita mencipta record menangis tanpa henti. Haa mila lah tuu. HEHE. Ey SHAH AZRAYMIE ROSLI everything for you dear. Ingat sampai bila-bila that iloveyousofuckingdamnmuch. Jelaskan? Jangan siapa siapa pun berani curi dia dari mila. Nah nii makan dia #Dussshh . HAHA. ILYSM sayang ;)
Blog berhabuk :p
| 12:48 AM | 0 comments
Ey lama dah mila tak update blog. Sekali mila tengok nahh ambek kauu. Bangkai tikus pun ada sekali ney >.< Terok nya perangai  anak dara zaman sekarang. HAHA. Nak cerita apa pun mila taktau. Waduhh. Rindu tahap gaban sihh kat blog mila ney. Lama tak lawat kau. Sedar sedar dah berbangkai. HAHA. Sekarang dah busy melayan si gendut tu sampai blog pun dah mila tinggalkan. Takpe takpe. Apa apa pun mila dah bersihkan balik sawang+habuk+bangkai tuu. Jangan risau kay. Babaii semua
Serang Facebook!
Thursday, December 1, 2011 | 8:45 AM | 0 comments
haii semua. Hari nii mila terkejut lahh tibatiba dapat 2 messages yang sama cakap pasal mila kena serang kat FACEBOOK. YaAllah terkejut nya. Ayah balik tepat jam 6 mila teros mandi and tunggu maghrib. Lepas solat mila online. Panas nya hati bila baca kutukan kutukan orang. Mila memang rasa nak lempang je orang tuu. Takde kaitan langsung dengan dia tiba nak sound Mila.
Tuu bukti yang pertama. Nii bukti yang kedua pulak
Takpaham lahh Mila dengan mereka nii. Okay lahh . Thats all Kbaii



Older Post
Shamila!


My name is Mila.Welcome to my kingdom.

Shout